U trendu

Sudija pijan padao po terenu, publika umirala od smeha (video)

Na utakmici mlađih kategorija Berouna i Slanyja u Češkoj hit je bio pomoćni sudac Milan Šefar koji se pojavio pijan.

⚽ Být na lajně při utkání dorostu není vždy jednoduché. Při víkendovém utkání Beroun – Slaný se o tom jeden z pomezních přesvědčil, nebyl zrovna ve formě. My tímto videem nechceme vytvářet nenávistnou atmosféru, ale je podle nás potřeba na to poukazovat a podobné chování jednotlivců z trávníků vymýtit. ℹ️ Zpráva rozhodčíhoAR 1 Šefara Milan do utkání mladšího dorostu nenastoupil z důvodu jeho podnapilého stavu. Jeho nezpůsobilý stav byl zjevný před utkáním a proto jsme se a kolegou Brožkem rozhodli ho do utkání nepřipustit a vyměnit za rozhodčího OFS Kladno, který byl na utkání přítomen panem Lukášem Pískačem, který utkání odřídil v duchu Fair-play.

Gepostet von Fotbal v Karlovarském kraji am Sonntag, 22. September 2019

Padao je po travnjaku, gubio ravnotežu i time zabavljao publiku koja je to snimila. Snimak je postao hit na društvenim mrežama, a o svemu su upoznati u fudbalskom savezu. Jasno, nestašni Šefara je odmah suspendovan, piše Sportovnihlasky.

„Savez smatra ponašanje sudije neprihvatljivim i žestoko će kažnjavati takve ekscese.“

Šefar nije bio u stanju da hoda ravno uz aut-liniju i dva puta je pao na travnjak. Organizatori utakmice skrenuli su pažnju glavnom sudijiTomasu Brozeku, ali ovaj ga je ostavio na poziciji do kraja.

„Bio je pijan, njegovo neprimereno ponašanje bilo je očigledno“, potvrdio je u zapisniku Marek Špidra, šef sudija mlađih kategorija.

Ovo nije prvi put da su sudije u Češkoj u vidno alkoholisanom stanju dolazli na utakmice. Naime, Marek Pilny i Jiri Jech u maju 2016. napili su se pre utakmice seniora Pribrama i Slavije. To je snažno osramotilo češki fudbal, a taman kad se na to zaboravilo, pojavio se Šefar.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.