U trendu

Svi se pitaju gde je Jelena bila tokom finala, Novak razrešio misteriju (foto)

Novak je posle meča otkrio da je njegova supruga čuvala njihovu ćerkicu Taru u kući u Londonu

Novak Đoković je u finalu Vimbldona imao malu, ali odabranu grupu navijača u svom boksu! Tu su bili njegovi roditelji Srđan i Dijana, stric Goran, kao i članovi stručnog štaba i najuži prijatelji. Ali, svi su primetili da nije bilo njegove supruge Jelene, koja se nije pojavila tokom čitavog Vimbldona ni na jednom meču.

Prvi deo turnira Jelena je provela u Srbiji, u sklopu promocije humanitarne akcije Fondacije Novaka Đokovića u saradnji sa festivalom Exit, dok je kasnije ipak stigla u London da bude podrška svom suprugu.

Ali, Jelena nije mogla da bude u loži Vimbldona, kao što je to bio slučaj sa Mirkom Federer, koja je bila na ivici nervnog sloma tokom meča sudeći po reakcijama koje su zabeležene.

Pred kraj turnira na tribinama se pojavio i Novakov sin Stefan, sa kojim je Đoković ubrzo imao i najslađi razgovor po osvajanju pehara. Ali, falila je Jelena, koja je ostala da čuva ćerkicu Taru, što je Novak otkrio tokom intervjua na ceremoniji s peharom.

– Moja supruga i ćerka su tu u Londonu, ali kod kuće, šaljem im poljubac. Vidimo se uskoro, vraćam se i ja tome da budem otac – rekao je petostruki šampion Vimbldona.

Jelena je i tokom turnira objavila samo fotografiju svoje dece u dvorištu kako šetaju u prirodi.
Tokom samog turnira se nije oglašavala na društvenim mrežama, da bi tek po završetku meča čestitala svom dragom uz nekoliko fotografija Novaka sa peharom.

(Telegraf)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.