U trendu

Teniserke napale Đokovića: ‘Gde je dopušteno da se to radi?’ (foto)

Najbolji teniser sveta Novak Đoković našao se poslednjih dana na udaru dve teniserke zbog svojih postupka.

Naime, Đoković je nedavno izjavio da je mala verovatnoća da će se US Open održati ovog leta zbog mera za sprečavanje korona virusa. To se nije dopalo američkoj teniserki Danijel Kolins koja ga je napala da nije donirao nikakav novac teniserima iako je to obećao.

– Ovo je vrlo kontradiktorno u odnosu na tvoj prethodni komentar kako bi teniseri iz top 100 trebalo da doniraju novac onim slabije rangiranima. Niko nije zaradio nikakav novac od februara. Sad imamo veliku šansu na US Openu, čiji čelnici žele da se turnir održi s nekim strogim bezbednosnim pravilima kako bi se svi osećali sigurno. Ovo je velika prilika za igrače da zarade nešto. Lako je nekome ko je u karijeri zaradio 150 miliona dolara da govoriti drugima šta da rade sa svojim novce – napisala je 26-godišnjakinja.

Nije dugo prošlo, a Novak je dobio nove kritike na svoj račun. Ovaj put je po njemu oplela holandska teniserka Kiki Bertens i to zbog toga što ne poštuje socijalnu distancu iako je korona virus i dalje prisutan.

Srpski teniser je organizator Adria Toura u sklopu kojeg će se igrati u Beogradu, Podgorici, Zadru i Banja Luci. Prva stanica je Beograd u koji su stigli brojni igrači s kojima se Novak srdačno rukovao i pozdravio.

– Videla sam kako se slikao sa svima i rukovao s vlastima tokom promocije ‘Adria Toura’. Kako je to moguće? Gde je to dopušteno? – izjavila je trenutno sedma teniserka na WTA listi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.