U trendu

Terzić bodri boksere u Skoplju: Obradujte zvezdaše titulom

BEOGRAD – Predsednik Sportskog društva Crvena zvezda Zvezdan Terzić poslao je podršku bokserima uoči večerašnjeg finala regionalne lige protiv Loznice u Skoplju i pokazao jedinstvo crveno-bele porodice.

„Klubovi Sportskog društva Crvena zvezda beleže sve bolje rezultate, a mi smo tu kao oslonac i podrška. Raduje činjenica da se i Bokserski klub Crvena zvezda vraća na mesto gde i pripada. Poslednji trofej je osvojen pre 52 godine, a danas ima priliku da bude prvak regionalne lige. Bokserski klub u poslednje vreme odlično radi, predsednik Vladan Miketić je uložio veliki napor kako bi se Zvezda borila za najveća odličja. Verujemo u momke koji brane boje našeg kluba i siguran sam da će ostaviti i poslednji atom snage kako bi obradovali zvezdašku javnost“, izjavio je Terzić.

Crvena zvezda, pred veliko finale u Skoplju, ima zadivljujuci skor – sedam pobeda iz sedam mečeva i važi za apsolutnog favorita u regionalnoj ligi u kojoj su predstavnike pored Srbije imali klubovi iz Hrvatske, Slovenije, BiH i Severne Makedonije.

Čitav bokserski projekat iniciran je od strane države Srbije i BS S i već sada se pokazao kao veoma uspešan i koristan za čitav region.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.