U trendu

Teško da Zvezda ima novac za Pavlovića

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević rekao je da u ekipi nema euforije posle dve vezane pobede, prvo protiv Partizana u Humskoj, a potom protiv Zvezde na Marakani i poručio da niko na Banovom brdu „neće poleteti“.

„Lep je osećaj, za četiri dana dve tako velike pobede, ne znam da li je to iko ikad ostvario. Zasluge pre svega idu igračima, potom treneru Lešnjaku i njegovom stručnom štabu, vlasniku kluba Draganu Obradoviću. Kod nas se sve zna, ko šta radi. Mislim da je u tome tajna uspeha“, izjavio je Matijašević Tanjugu.

Prema njegovim rečima, teško da su i najveći optimisti u klubu ocekivali dve pobede na gostovanjima Partizanu i Zvezdi, ali momci su uspeli, pre svega zbog činjenice da nigde ne idu sa „belom zastavom“ i žele da igraju fudbal.

„Ne razmišljamo ništa unapred, ali sigurno je da nismo išli da izgubimo. Imamo ekipu selektiranu od pobednika u pravom smislu reči, igraca koji žele da „poginu“ na terenu i to nam se vratilo. Imali smo i malo sreće, ali svi znamo da se sreća zaslužuje. U životu se pošten radi i pošten odnos uvek vrati“.

Matijašević kaže da je lepo čuti reč „titula“, ali da to nije realno i da spada u domen naučne fantastike.

„Tako je bilo i prošle godine kad smo osvojili Kup. Naši ciljevi se znaju, da idemo u Evropu i da svakog dana podižemo klub na viši nivo, da radimo postepeno, ali sigurno da nećemo „poleteti“. Želja nam je da zadržimo drugo mesto, ali neće biti lako, čekaju nas utakmice protiv Vojvodine i Radničkog, koji takođe žele u Evropu, pa Radnik i Voždovac. Verujte, protiv Partizana i Zvezde su najlakše utakmice, malo možeš da izgubiš, a mnogo da dobiješ“, konstatovao je sportski direktor Čukaričkog, nekadašnji igrač Crvene zvezde.

Nezaoibilazna tema bio je fenomenalni Andrija Pavlović, za koga nije tajna da Crvena zvezda želi da ga vidi u svojim redovima.

„Videli su sve u kakvog je igrača Pavlović izrastao, verovali smo u njega i zato nismo ni dovodili napadača posle odlaska Stojiljkovića. Što se tiče Zvezde, ne verujem da imaju novac da ga plate, za njega se interesuju mnogi evropski klubovi, cena uopšte nije mala. Ali, opet, nikad se ne zna. Isti slucaj bio je i sa Srnićem, pa se na kraju vratio u Zvezdu“, zaključio je Matijašević.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.