U trendu

Tomić: Čestitam igračima, imaju veliko srce

BEOGRAD – Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić pohvalio je svoje igrače posle pobede protiv ekipe Mega Bemaksa u drugoj polufinalnoj utakmici plej-ofa Superlige.

„Mogu samo da čestitam mojim igračima i da kažem da imaju veliko srce, svi do jednog. Od prvog dana pričam da na svakom meču moraju da pokažu isti odnos prema igri. Znate koliko je to teško u ovakvim utakmicama i ovakvoj ligi… Svi su odmarali po mesec dana, a mi smo se ‘šibali’ u ABA ligi“, rekao je Tomić na konferenciji za medije.

Crveno-beli drugom pobedom protiv Mege, obezbedili su osmo uzastopno finale, a Tomić je imao i reči hvale za protivnički tim.

S druge strane, trener Mege Dejan Milojević nije imao šta da zameri svom timu.

„Odigrali smo sjajnu utakmicu. Na kraju je nedostajalo malo sportske sreće i stvarno sam prezadovoljan kako smo odigrali. Sezona je bila sjajna, plasirali smo se u plej-of i realno najjaču ekipu smo namučili da se plasira u finale. Zvezdi želim sreću u finalu, mislim da su favoriti, ali favoriti ne pobeđuju uvek. Očekujem da Partizan prođe u finale“, rekao je Milojević.

Crvena zvezda u finalu čeka boljeg iz duela Partizan-FMP, a crno-beli imaju prednost 1:0 pred sutrašnji meč u Železniku.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.