Tomić: Imamo mnogo motiva u predstojećem meču u Zaglebju

Trener fudbalera Partizana Ivan Tomić rekao je u Lubinu da njegova ekipa ima mnogo motiva u predstojećem meču protiv Zaglebja i dodao da će jedan od motiva biti i problemi na putu ka Poljskoj.

„Poletili smo iz Beograda dva sata kasnije nego što je bilo planirano, nakon toga je bila neka nesreća na autoputu, tako da smo kasno stigli u hotel, nismo stigli ni da se raspremimo… Mada, mi Srbi smo poznati po tome da kada je nešto teže i kompilikovanije, dajemo više nego kada je sve idelano. I to će biti jedan od motiva, kojih imamo mnogo za sutrašnju utakmicu“, rekao je Tomić na konferenciji za novinare u Lubinu.

Fudbaleri Partizana večeras igraju revanš utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa protiv Zaglebja.U prvom meču, odigranom prošle nedelje u Beogradu, nije bilo golova.

Crno-beli su čarter letom Er Srbije odleteli za Vroclav odakle su autobusom otputovali do Lubina.

Ekspedicija Partizana je imala problema pred polazak, jer avion nije na vreme dobio dozvolu za sletanje u Poljsku, pa je poleteo sa gotovo dva sata zakašnjenja.

„Čeka nas teška utakmica, biće to sasvim drugačiji meč nego u Beogradu. Dobro smo radili sedam dana, svi smo spremni i znamo šta nas čeka. Znamo i šta je naš prioritet, a to je prolaz, a sve osim toga je neuspeh“, rekao fudbaler Partizana Miroslav Radović.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.