U trendu

Tomić: Pravi derbi, koštale su nas greške

BEOGRAD – Trener Crvene zvezde Milan Tomić posle poraza od Partizana u drugom meču finalne serije Superlige, rekao je da je utakmica prelomljena u poslednja dva i po minuta.
„Pravi derbi. Tvrda utakmica. Utakmica se preokrenula u poslednjih dva i po minuta. Rekao sam mojim igračima da moramo da kontrolišemo 40 minuta. Na naše dve greške su nadomestili sedam razlike. Tu je razlog. Nije razlog što je Zagorac dao koš”, rekao je Tomić na konferenciji za medije.
Tomić je istakao da u ovoj utakmici skok u napadu nije bio problem.
„Ovakve utakmice kao što su derbiji, kada preokreneš kao mi… Nije bio problem skok u napadu. Koštale su nas greške u poslednjih dva i po minuta. Mogli smo bolje da zagradimo, ali 1:1 i nastavljamo dalje“.
Trener crveno-belih osvrnuo se i na uslove za igru.
„Najteže je igračima. Apelujemo da se stavi klima, rekli smo sto puta. Uslovi su nenormalni“, zaključio je Tomić.
Pejmejker crveno-belih Filip Čović čestitao je Partizanu na pobedi.
„Tvrda utakmica, teška. Odlučila je jedna lopta, jedan šut. Ne mogu da kažem da smo loše branili, ali taj jedan šut je odlučio utakmicu na našu žalost. Ne možete da se opustite u utakmici koja vam znači koliko vam znači, u poslednjih pet sekundi. Bili Beron je bio na lopti, sada da li je mogao da bude bliži… To su stotinke. Uzeo je čovek težak šut, bili ste na utamici“, rekao je bio Čović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.