U trendu

Tončev: Terziću, prihvati lični poraz i spusti loptu

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije (FŠ) Novica Tončev pozvao je danas generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića da prihvati lični poraz i ne optužuje FŠ za sopstveni neuspeh.

„Pozivam gospodina Zvezdana Terzića da prihvati odgovornost za lični poraz u Zvezdi, da spusti loptu i prestane sa neosnovanim napadima na račun organa FŠ. Svi organi FŠ su legitimno i legalno izabrani i svako ko bi da smenjuje i bira novog predsednika to može da radi isključivo na način propisan statutom i pravilima FŠ, koji je najviša sportska institucija u Sbiji i nije afričko pleme da bi se pučom osvajala vlast“, naveo je Tončev u pisanoj izjavi.

Tončev je podsetio da se na sednici Skupštine FŠ 25. aprila glasalo o poverenju Slaviši Kokezi i da je samo jedan delegat bio za smenu predsednika.

„To najbolje govori da li predsednik FŠ ima ili nema podršku delegata za posao koji obavlja“, naveo je Tončev, koji je i predsednik FS Regiona istočne Srbije.

„Pozicija Crvene zvezde se ne brani na konferencijama za novinare već se tokom cele sezone brani na terenu i svako ko je nezadovoljan rezultatom mora da preispita sopstvene greške u svom dvorištu i da preuzme ličnu odgovornost, pa tek onda da se obračunava organima FŠ“, zaključio je Tončev.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar