U trendu

Topla dobrodošlica za Djokovića u Dubaiju

Najboljem teniseru sveta Novaku Djokoviću priredjena je danas topla dobrodošlica u Dubaiju gde je posetio srpski paviljon u okviru Svetske izložbe „Expo 2020“, prenela je agencija AP.

„Uzbudjen sam što ću izaći na teren sledećeg ponedeljka. Nedostaje mi tenis posle svega što se desilo“, rekao je Djoković za agenciju AP.

Nakon što je dva puta privodjen i na kraju deportovan iz Australije pred prvi grend slem turnir u sezoni prošlog meseca, Djoković će se za nekoliko dana vratiti na teren na turniru u Dubaiju.

Djoković je ranije ove nedelje izjavio da će preskočiti Otvoreno prvenstvo Francuske i Vimblodon, kao i druge turnire ako bude morao da se vakciniše da bi se takmičio.

Prvi teniser sveta se fotografisao sa navijačima pre nego što je krenuo u obilazak paviljona Srbije. U paviljonu je održan dogadjaj koji je organizovala njegova Fondacija, Fondacija Novak Djoković koja promoviše obrazovanje u ranom detinjstvu.

Dok je ulazio u paviljon okružen brojnim novinarima, navijači su aplaudirali i skandirali „Nole“.

„Ponosan sam što sam ovde“, rekao je Djoković nakon što je njegova supruga Jelena održala prezentaciju o radu Fondacije.

Rekao je da mu je često bilo teško da bude uključen u rad Fondacije zbog rasporeda turnira, ali je dodao da sada „nije toliko zauzet kao nekada“ nakon čega je usledio aplauz prisutne publike.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar