U trendu

Trajković: Srpski rvači učinili celu naciju ponosnom

BEOGRAD – Predsednik Rvačkog saveza Srbije (RS S) Željko Trajković izjavio je da su naši takmičari osvajanjem četiri zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u Beogradu ispisali novu istoriju srpskog rvanja.

Zurabi Datunašvili, Ali Arsalan, Mate Nemeš i Sebastijan Nađ su osvojili zlatne medalje na SP u grčko-rimskom stilu u kategorijama do 63, 67, 72 i 87 kilograma.

„Nakon pobeda Zurabija i Alija, nova istorija srpskog rvanja je već ispisana, a zlatnim medaljama Nađa i Nemeša je postala simbol kako je sve moguće kada imate hrabrosti i srca za sve borbe, i na strunjači, ali i u životu. Srpska reprezentacija u rvanju je učinila celu naciju ponosnom, a drugim državama postavila najviše i najzlatnije ciljeve. Hvala momcima koji su me učinili najsrećnijim čovekom na planeti. Najjači smo i najbolji kada je najteže, a Mate nam je u finalnoj borbi demonstrirao da odustajanje nije opcija. Srećan sam što se ceo tim i treneri i ljudi iz Saveza i svi koji su učestvovali u organizaciji SP osećaju kao pobednici, jer svi to i jesu. Još jednom hvala zlatnim momcima što su učinili i nemoguće i što je Srbija centar sveta za rvače i rvanje“, izjavio je Trajković, a prenosi RS S.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar