U trendu

Trener Barselone: Sudija je bio katastrofalan

Trener fudbalera Barselone Ćavi Ernandes rekao je da je sudija bio katastrofalan u revanš utakmici četvrtfinala Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena, koju je njegova ekipa izgubila 1:4, posle čega je eliminisana iz takmičenja.

Barselona je sinoć na svom terenu izgubila od Pari Sen Žermena 1:4, u revanš utakmici četvrtfinala Lige šampiona i ukupnim rezultatom 4:6 eliminisana je iz takmičenja.

„Sudija je bio zaista loš. Rekao sam mu da je njegov nastup bio katastrofalan. Ne volim da pričam o sudijama, ali imao je jasan uticaj na sezonu i to mora da se kaže“, rekao je Ćavi za Movistar Plus, preneo je Skaj.

Sudija Ištvan Kovač isključio je sinoć fudbalera Barselone Ronalda Arauha u 29. minutu zbog prekršaja, a Ćavi je u 56. minutu dobio crveni karton zbog prigovora. On je posle utakmice izašao na teren i nezadovoljan protestovao kod sudije.

„Mi smo vrlo uznemireni i ljuti pošto je crveni karton bio odlučujući faktor u utakmici. Sa 11 igrača smo bili u dobroj poziciji, igrali dobro i imali inicijativu. Preterano je dati crveni karton u ovakvoj utakmici. Šteta je što je ceo posao sezone uništilo nepotrebno isključenje“, naveo je trener Barselone.

Pari Sen Žermen će u polufinalu igrati protiv Borusije Dortmund, koja je sinoć u revanšu pobedila Atletiko Madrid 4:2, nakon što je u prvoj utakmici u Španiji izgubila 1:2.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.