U trendu

Trener Junajteda: Ronaldo je posvećen ekipi

Fudbaler Mančester junajteda Kristijano Ronaldo potpuno je posvećen ekipi, posle prvog gola koji je postigao ove sezone, protiv Šerifa u Ligi Evropa, rekao je njegov trener Erik ten Hag.

Junajted je u četvrtak uveče na gostujućem terenu pobedio Šerif iz Tiraspolja sa 0:2, a Ronaldo je u 39. minutu postigao gol iz jedanaesterca.

To je bio njegov 699. gol u klupskim takmičenjima, ali prvi u Ligi Evropa.

On je veći deo leta proveo pokušavajući da ode sa Old Traforda, propustio je pripreme i u utakmice je uglavnom ulazio sa klupe, a njegov trener Erik ten Hag rekao je da Portugalac polako ulazi u fizičku formu.

„To se moglo očekivati kada propustite pripreme, zbog čega je morao da radi zaista naporno kako bi se vratio pravu fizičku formu. Kada se vrati u formu postizaće više golova. Mislim da je potpuno posvećen ovom projektu i potpuno je posvećen ovom timu, potpuno je uključen“, rekao je Ten Hag britanskim medijima.

„Vidite i veze oko njega, a on takodje gradi veze i zadovoljan sam time“, dodao je holandski trener.

Ronaldo je samo jednom bio prvotimac ove sezone u Premijer ligi.

Junajted će narednu utakmicu odigrati tek 2. oktobra i to veliki gradski derbi protiv Sitija zbog obaveza reprezentacija u Ligi nacija, ali i odloženih utakmica u Engleskoj posle smrti kraljice Elizabete Druge.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar