U trendu

Trener Zvezde: Razmišljamo samo o utakmici sa Dinamikom

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je danas da njegova ekipa razmišlja samo o prvoj utakmici na turniru Kupa Radivoja Koraća protiv Dinamika.

„Očekuje nas vrlo neizvesno takmičenje, draž Kupa je što svako ima šansu i želju da osvoji to takmičenje. Naša jedina želja i plan je da idemo utakmicu po utakmicu i da odigramo dobru košarku u Nišu. Mnogo je dobrih ekipa. Mega, Dinamik i FMP su mlade i ambiciozne  ekipe, svaka čast momcima iz Žitišta, Borac je uvek neugodan, predvodjen nekolicinom iskusnih igrača, Novi Pazar je i kroz srpsku ligu pokazao svoje ambicije. Branilac trofeja je ekipa Partizana, koja u dobrom trenutku dočekuje Kup nakon pobede protiv Budućnosti, koja je doselektirala sastav tokom sezone“, rekao je Tomić za klupski sajt.

Košarkaši Zvezde posle treninga popodne putuju u Niš, na turnir Kupa Radivoja Koraća. Zvezda će u četvrtfinalu u petak od 19.30 igrati protiv Dinamika.

„Svakako da bi nam u pripremi ovog turnira pomoglo i to da mogu da računam na sve igrače, ali poštujući propise KSS, želimo da damo šansu našim momcima kojih je 10 u sastavu. Znam da u Nišu i regionu ima mnogo navijača Zvezde i pozivam ih da nam pruže podršku“, naveo je Tomić.

Kapiten Branko Lazić takodje je rekao da je najvažnija utakmica sa Dinamikom.

„Nećemo ići dalje od petka i utakmice sa Dinamikom, poučeni iskustvom od prethodne godine. Spremamo se za tu utakmicu kao da je finale, kao i za svaku sledeću ako do nje dodje. Koncentrisani smo samo na našu igru i naš tim. Drago mi je da je tim reagovao sa tri uzastopne pobede nakon (eliminacije) Evrokupa i da smo uspeli da održimo dobru atmosferu“, naveo je Lazić.

Košarkaš Zvezde Marko Kešelj rekao je da je ekipa imala dovoljno vremena za odmor i za treninge i da je spremna za turnir u Nišu.

„Svako u Kupu ima svoje ambicije, imamo ih i mi, imamo dobru atmosferu u timu i željno iščekujemo start turnira“, dodao je on.

Ekipa će u Nišu biti kompletna, a uz 14 registrovanih igrača biće i Kej Si Rivers, Majkl Odžo i Mohamed Faje, koji nemaju pravo nastupa zbog odredjene kvote stranaca u završnici Kupa.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike