U trendu

Udovičić uručio stipendije studentima iz Niša

BEOGRAD – Ministar omladine i sporta i predsednik Fonda za mlade talente Vanja Udovičić uručio je danas ugovore o stipendiranju najboljim studentima Univerziteta u Nišu.

Dodelom plaketa ”Dositeja” i potpisivanjem ugovora o stipendiranju u Nišu započela Akademska nedelja tokom koje će ministar dodeliti stipendije najuspešnijim studentima iz cele Srbije.

Udovičić je čestitao svim dobitnicima stipendija Fonda za mlade talente sa Univerziteta u Nišu, navodeći da je čast i privilegija biti u društvu najboljih.

On je izrazio zadovoljstvo što može lično da čestita dobitnicima i da im zahvali na trudu, radu i naporu koji su uložili kako bi postigli uspehe vredne divljenja.

„Vaša posvećenost, istrajnost i odlučnost da uspete i da budete najbolji su urodili plodom, a plodovi vašeg truda koje ubirate danas su zasluženi i nisu vam poklonjeni,
već ste ih sami uzeli, jer vam pripadaju“, rekao je Udovičić i dodao da će Ministarstvo nastaviti s podrškom.

Stipendiju Fonda za mlade talente dobilo je 209 najboljih studenata Univerziteta u Nišu, a Fond za mlade talente ove godine dodeliće rekordan broj i iznos stipendija za 1.550 najuspešnijih studenata u Srbiji.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar