U trendu

Uložio 350 dinara da će Mitrović u Lisabonu uraditi ovo, zaradio je, ali sada žali (foto)

Istorijskim trijumfom koji je doneo plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru „orlovi“ su obradovali celu naciju, a nekima su doneli i zaradu.

Aleksandar Mitrović pogotkom u 90. minutu meča začinio je svaki dobitak, ali su se dva tiketa ipak izdvojila od ostalih.

Prvi tiket je oličenje kreativnosti, a uplaćen je u Novom Sadu. Naime, jedan od navijača uplatio je slobodnu igru, koja je sama po sebi poprilično neobična.

Navijač se kladio da će Aleksandar Mitrović na sinoćnom duelu skinuti dres nakon što postigne pogodak Portugalcima, što se na kraju i desilo, a kvota je bila 15. Na uplatu od 350 dinara, potez srpskog centarfora posle pogotka u finišu meča doneo je ovom igraču 5250 dinara, a mogao je i značajno više.

Drugi tiket koji je privukao pažnju srpske javnosti jeste svakako luda uplata jednog od igrača. Navijač naše reprezentacije bio je toliko samouveren i ubeđen u trijumf našeg tima da je na tu opkladu stavio deset hiljada evra! Aleksandar Mitrović „ispoštovao“ je ovog igrača u finišu meča, time mu donevši „tričavih“ 60 hiljada evropskih novčanica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar