U trendu

Vaterpolo spektakl za pomoć bolesnom dečaku Andreju Petroviću

Oproštajni meč proslavljenih srpskih vaterpolista Živka Gocića i Slobodana Nikića od reprezentacije, u kome će Srbija igrati protiv Tima sveta, izazvao je veliko interesovanje.

Za ovaj vaterpolo spektakl koji će se održati 23. decembra u 18 sati na bazenu Tašmajdan vlada veliko interesovanje, a za samo par dana prodato je preko 700 ulaznica.

Odlukom rukovodstva Vaterpolo saveza Srbije sav prihod od prodaje ulaznica ide u humanitarne svrhe i biće usmeren za pomoć petogodišnjem Andreju Petroviću koji boluje od cerebralne paralize.

„Nema sumnje da će tribine bazena na Tašu biti pune i da će Gocić i Nikić imati veličanstven oproštaj od nacionalnog tima kome su za 14 godina podarili ukupno 55 medalja i osvojili sve što se moglo osvojiti“, sa ponosom kaže predsednik VSS Milorad Krivokapić za sajt Saveza.

On je dodao da je želja da se što više novca prikupi za pomoć malom Andreju Petroviću, pa će i VSS za svoje goste platiti ulaznice.

„Kada su čuli da će prihod od ulaznica ići u humanitarne svrhe i Gocić i Nikić su insistirali da za svoje prijatelje i zvanice oni kupe karte, kao i ostali reprezentativci.

U bazenu ćemo imati najveće zvezde svetskog vaterpola, cena ulaznice od 300 dinara je sasvim pristupačna, a s obzirom da tribine Taša mogu da prime 2.000 posetilaca siguran sam da će se tražiti karta više“, rekao je Krivokapić, naglasivši da organizacija revijalnog meč teže po planu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.