U trendu

Velika bitka porodice Šumaher bliži se kraju

Porodici Mihaela Šumahera tužila je nemački magazin „Bunte“ zbog lažnih tvrdnji oko zdravstvenog stanja sedmostrukog šampiona, a presuda se očekuje 5. maja ove godine.

Krajem decembra 2013. nemački vozač doživio je nesreću na skijanju i zadobio teške povrede glave zbog kojih je jedno vreme bio u komi. Kako bi zaštitila Mihaela, porodica ga je u potpunosti izolovala od javnosti te porodičnu kuću pretvorila u medicinski centar kako bi imao najbolju moguću negu.

O Šumaherovom stanju pravih informacija nije bilo pa su pojedini strani mediji željni senzacije počeli nagađati sa vestima. “Bunte”je u tome preterao, pa su objavili kako “Mihael može da hoda”. Porodica je na tu laž odmah reagovala, pa je pokrenula tužbu.

Sudski proces počeo je u februaru ove godine, bio je zatvoren za javnost zbog zdravstvenog stanja pacijenta, presuda je trebalo da bude donešena do kraja tog meseca, ali to se nije desilo. Prema novim informacijama kojima raspolažu nemački mediji, dan kada će biti objavljena presuda je 5. maj.

Inače, porodica je na sudu zatražila novčanu kompenzaciju od 100 hiljada evra, prenosi T portal.

 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar