U trendu

Veljković: Uspele smo ponovo da dokažemo da smo najbolje

BEOGRAD – Srednji bloker odbojkaške reprezentacije Srbije Stefana Veljković veoma je emotivno doživela dolazak u Beograd posle osvajanja zlata na Evropskom prvenstvu.

„Iskreno, meni se malo plače. Jako sam srećna i ponosna što smo još jednon uspele da dokažemo da smo najbolje“, rekla je Veljkovićeva Tanjugu, sa suzama u očima.

Srbija je u petom setu protiv Turske na servis Bianke Buše uspela da ostane u igri i da na kraju trijumfalno završi finale u Ankari.

„Bilo je veoma teško. Ako poredimo s prošlogosišnjin SP, gde se igralo u Aziji, mogu da kažem da je ovo bilo dva puta teže. Bianka nas je bukvalno spasila. To su bili momenti gde smo opet pokazale da imamo srce veće od svih“, prokomentarisala je Veljkovićeva, pokušavajući da zaustavi suze.

Odbojkašicama je priređen doček kako na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“, tako i ispred Skupštine grada, gde ih je dočekalo više hiljada građana.

„Velika je čast izaći na balkon, a taj izlazak je postao sve učestaliji kada smo mi u pitanju. Mogu samo da zahvalim svima što su došli i da se nadam da ćemo se ovde ponovo okupiti kada osvojimo olimpijsko zlato“, zaključila je Veljkovićeva.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.