U trendu

Vrela Brazilka mami uzdahe u Tokiju, a pre 5 godina bila je u centru skandala

Brazilka Ingrid Oliveira takmiči se u Tokiju u skokovima u vodu. Do Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru za ovu lepu crnku praktično su čuli samo oni dobro upućeni u brazilski sport, ali je Ingrid posle takmičenja iz 2016. godine postala poznata širom sveta, ali ne zbog sportskog uspeha.

Naime, ona je u epicentar svetske javnosti došla posle Igara u Riju kada je priznala da je imala „maraton“ u krevetu tokom trajanja takmičenja.

Ona je u svom Riju ostala bez medalje nakon što je noć pred takmičenje provela u sobi sa veslačem Pedrom Gonkalvešom, a njena cimerka i takmičarka, sa kojom je nastupala u paru, napustila sobu.

U medijima je tada procurila informacija da je Ingrid tada imala maratonski seks sa veslačem, pa sutradan nije bila na vrhuncu svoje forme i Brazilke su ostale bez već viđene medalje, iako su bile favoriti za zlato.

„Reći ću istinu. Odvela sam Pedra u sobu, ali to nije bilo noć pred takmičenje niti je iko zbog toga bio ispred sobe. I nisu me izbacili sa Igara. Nisu, jer imam besprekornu prošlost. Pedro i ja smo uradili šta smo želeli, kao i mnogi drugi“, otvorila je Ingrid dušu pre nekoliko godina za brazilski „UOL Sports“.

Njena partnerka i cimerka je tada ispričala da ju je Ingrid isterala iz sobe kako bi mogla da bude sa veslačem, a nakon toga je lepa takmičarka u skokovima u vodu suspendovana iz reprezentacije.

Ingrid je takođe tada rekla i da je „Bolt u sobu odveo devojku koja nije imala akreditaciju, ljudi su otvarali Tinder profile kako bi flertovali“ kao i da je plakala danima kada je sve objavljeno u medijima.

Sada su svi jedva dočekali da najprovokativnija sportistkinja stigne u glavni grad Japana.

Ona ima 25 godina, takmiči se u skokovima sa 10 metara, individualno i sinhronizovano. Kako će proći ove godine i hoće li se primerenije ponašati, ostaje da vidimo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar