U trendu

Vujačić posle gola: Pogađao sam i na treningu pre meča

BEOGRAD – Strelac pobedonosnog gola za Partizan u trijumfu nad Napretkom (1:0) u zaostalom meču petog kola Superlige, Igor Vujačić, poručio je da je mrežu pogođao i na poslednjem treningu pre utakmice, kao i da pokazao da zna da postigne gol i nogom i da se nada da će trener da mu dozvoli da izvede i poneki slobodan udarac.

„Dan pre utakmice sa Napretkom na treningu sam postigao neke golove, saigrači su se hvatali za glavu. Videćemo, ako bude bilo prilike i rezultat to bude dozvoljavao, šef će mi dati da šutnem i neki slobodan udarac. Pokazao sam da mogu i nogom da dam gol, ne samo glavom. Gol sam posvetio supruzi jer nam je danas godišnjica braka!“, rekao je Vujačić za zvanični sajt FK Partizan.

Štoperu crno-belih asistirao je kapiten Slobodan Urošević.

„Trudimo se da dodamo loptu onome ko je u boljoj poziciji. Imao sam i ja u drugom poluvremenu situaciju gde sam mogao da šutnem, ali hteo sam da se revanširam Čakiju, međutim protivnički igrač se pojavio ispred mene i malo sam loše zahvatio loptu“, izjavio je crnogorski reprezentativac.

Partizan će već u nedelju u Humskoj dočekati Javor.

„Biće teže nego u prvom kolu. Igramo utakmice na svaka tri dana. Nadam se da ćemo slaviti“, zaključio je Vujačić.

Klub iz Humske pobedom nad Napretkom izbio je na drugo mesto Superlige sa 33 boda, pet manje od lidera, večitog rivala i petostrukog uzastopnog šampiona Srbije Crvene zvezde.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.