U trendu

Za nju kažu da je najlepša teniserka: Zgodna Ruskinja zavela Kirjosa (foto)

Jedan od najtalentovanijih, tenisera današnjice Nik Kirjos ima novu devojku, a reč je o njegovoj koleginici – Ruskinji Ani Kalinskajoj.

Kontroverzni Australijanac, koji je u više navrata otvoreno pokazao netrpeljivost prema Noletu zbog čega je srpskoj publici dobro poznat, nedavno se takmičio na Meksiko Openu, a u trenucima predaha od mečeva „uhvaćen“ je u nežnim trenucima sa Anom.

Naime, svedoci su potvrdili za „Daily Mail“ da su u Akapulku videli 24-godišnjaka koji je razmenjivao nežnosti sa lepom teniserku, ali spekulacije o njihovoj romansi krenule su mnogo ranije.

View this post on Instagram

Beachy😉

A post shared by annakalinskaya78 (@annakalinskaya78) on

Pretpostavlja se da je par zajedno već nekoliko meseci, s obzirom da je atraktivna Ruskinja viđena kako navija sa tribina za Kirjosa tokom Siti Opena u Vašingtonu prošlog avgusta.

Takođe, 21-godišnja teniserka, inače 109. na svetu, i Nik često razmenjuju komentare na Instagramu, što je još jedan u nizu dokaza da definitivno imaju nešto više od prijateljstva.

View this post on Instagram

💫late nights✨

A post shared by annakalinskaya78 (@annakalinskaya78) on

Inače, pre Kalinskaje on se zabavljao sa Australijankom hrvatskog porekla Anjom Tomljanović, a mediji su ga povezivali i sestrom bliznakinjom teniserke Judžini Bušar – Beatris.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.