U trendu

Zagorac: Velika pobeda za nas, ovo je put

BEOGRAD – Košarkaš Partizana Rade Zagorac bio je zadovoljan pobedom i igrom svog tima protiv Uniksa u 8. kolu Evrokupa.

Crno-beli su sinoć posle drame u završnici meča uspeli da pobede goste iz Kazanja 89:86, za treći trijumf u Evrokupu.

„Veoma teška utakmica, otprilike smo znali šta nas očekuje. Ovo je jako dobra ekipa, koja nas je deklasirala u Rusiji. Ovo je neki put, jasno je da je naš napredak dešava. Možda nije toliko brz kao što neki očekuju, ali je kontinuiran. Ovo je velika pobeda za nas, velika pobeda za nastavak takmičenja u Evrokupu. Što je situacija teža, to je veći test za nas“, rekao je Zagorac za TV Partizan posle meča.

Zagorac, koji je pored Markusa Pejdža i Kodija Milera-Mekintajera bio jedan od zapaženijih u timu Saša Filipovskog sa 14 poena i osam skokova, istakao je da je zadovoljan kako je ekipa igrala i u odbrani i u napadu.

„Što se tiče defanzivnog dela, iako smo primili veliki broj koševa, mislim da odbrana nije bila toliko loša. Ovo su mnogo kvalitetni igrači, videli ste sami kakve su šuteve pogađali celu utakmicu. Zadovoljan kako je ova utakmica izgledala u oba pravca. Postoje neke stvari na kojima radimo, koje ćemo tek da uvodimo u naš sistem. Izvesno je da napredak postoji, trudićemo se da u situaciji koja je teška napravimo dobre stvari“, zaključio je Zagorac.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.