U trendu

Zaniolo: Ne znam koliko ću ostati u Galatasaraju, morao sam da odem iz Rome

RIM – Fudbaler Galatasaraja i povremeni italijanski reprezentativac Nikolo Zaniolo izjavio je da je zadovoljan u Galatasaraju, ali je dodao da ne zna koliko će da ostane u turskom klubu, prenosi Gazeta delo Sport.

Zaniolo je u januaru stigao u Galatasaraj iz Rome, a sa turskim klubom potpisao je ugovor na pet godina. On u ugovoru ima klauzulu da može da napusti ekipu iz Istanbula uz obeštećenje od 35 miliona evra.

„Ne znam da li ću ostati toliko u Turskoj, ali lepo mi je ovde. Odlazak iz Rome je morao da se dogodi, pogodilo me dosta stvari. Tada sam kao opcije imao Galatasaraj i Bornmut. Imao sam i ponudu Fenerbahčea, ali tada sam već dao reč Galatasaraju. Prezadovoljan sam što sam postao deo ovog kluba“, rekao je Zaniolo.

On je početkom godine ušao u sukob sa navijačima Rome.

„To je nešto zbog čega mi je veoma žao. Roma mi je dala sve, zahvaljujući njoj sam pobeđivao, debitovao za državni tim, sin mi je rođen u Rimu. Biti okarakterisan izdajnikom je vrlo težak udarac. Uvek sam trenirao, čak i kada sam bio van grupe“, istakao je Zaniolo.

Italijanski fudbaler je za Galatasaraj debitovao tek pre dve nedelje, pošto je imao problema sa povredom. On je za turski klub odigrao dva meča i postigao je jedan gol.

„Govorili su mi u Romi da sam predvodnik, lider, a umesto toga uvek sam osećao da me doživljavaju kao kapitalnu dobit. Dve godine su mi pričali da je spreman novi ugovor. Nisu samo Bornmut i Galatasaraj bili zainteresovani, ali zbog neprihvatanja ponude iz Engleske sam izbačen, a onda sam imao i probleme sa navijačima. Neki su me jurili kolima, drugi mi dolazili ispred kuće. Moja porodica i ja smo bili uplašeni“, poručio je Zaniolo.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.