U trendu

Žardim: Sanjao sam plasman u četvrtfinale

Trener fudbalera Monaka Leonardo Žardim rekao je da je sanjao o plasmanu njegovog tima u četvrtfinale Lige šampiona, kao i da ga raduje pobeda nad jednim od najboljih premijerligaških klubova.

„Često sam sanjao o plasmanu u četvrtfinale. Mislim da nam engleski klubovi ‘leže’ i izuzetno me raduje pobeda i eliminacija jednog od najboljih timova iz Premijer lige“, rekao je Žardim.

Monako je sinoć na svom terenu pobedio Mančester siti sa 3:1 i tako zahvaljući porazu od 3:5 u gostima u prvom meču osmine finala izborio plasman u četvrtfinale Lige šampiona.

„Plasman je samo jedna mala nagrada za naš rad. Odigrali smo sjajno prvo poluvreme i svi su srećni u klubu. Odigrali smo ceo meč odlično i zaslužili smo da se plasiramo u četvrtfinale“, rekao je Žardim.

Monako će svog protivnika u četvrtfinalu Lige šampiona znati posle sutrašnjeg žreba u Nionu, koji će održati u podne.

S druge strane, jedan od najiskusnijih fudbalera Mančester sitija, Aleksandar Kolarov je rekao da se nada da će njegova ekipa lako i brzo preći preko eliminacije iz Lige šampiona i sezonu završiti na najbolji mogući način.

„U ovom trenutku eliminacija je izuzetno bolna i predstoji nam težak period, ali moramo da se okrenemo sledećem meču. Imamo još dva meseca do kraja sezone i nadam se da ćemo je završiti na najbolji mogući način u Premijer ligi i FA kupu“, rekao je Kolarov.

Dvomeč s Monakom završen je ukupnim rezultatom 6:6, a Siti je eliminisan usled manje postignutih golova u gostima.

„Monako je igrao jako dobro i postigao je više golova od nas u gostima. Mislim da smo bolji tim od njih, ali nismo odigrali prvo poluvreme na način na koji smo to želeli. Čestitam im na plasmanu“, rekao je Kolarov.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.