U trendu

Zbiljić predsednik FK Vojvodina, Bajatović ostaje direktor

NOVI SAD – Na izbornoj skupštini Fudbalskog kluba Vojvodina za novog predsednika postaljen je Dragoljub Zbiljić, vlasnik kompanije “Energotehnika Južna Bačka“, a direktor će i dalje biti Dušan Bajatović, generalni direktor Srbijagasa.

Izabran je i novi Upravni odbor koji će početkom naredne sedmice postaviti novi stručni štab i doneti još neke odluke.

Nezvanično saznajemo da će novi šef stručnog štaba biti Mima Rastavac, a sportski direktor bivši fudbaler Vojvodine, Marko Jovanović.

Novi predsednik kluba Dragoljub Zbiljić kaže da će Vojvodina u novoj sezoni odmah jurišati na najbolji plasman.

„Idemo odmah na prvo mesto jer se nećemo unapred predavati Crvenoj zvezdi i Partizanu i zadovoljavati se trećom pozicijom. Moramo za jak tim i dobre rezulatate stvoriti i mnogo bolju finansijsku podršku. U prethodnom periodu marketing kluba je bio na niskom nivou, a siguran sam da u narednom periodu neće biti tako“, rekao je Zbiljić.

Ponovo izabrani direktor Dušan Bajatović kaže da mu je izuzetno drago što je za predsednika izabran sposoban privrednik i sportski radnik Dragoljub Zbiljić.

„Potpuno prihvatam njegov program rada u kojem ćemo imati najviše ciljeve. Verujem da ćemo imati dovoljno finansijskih sredstava za jačanje kluba na svim nivoima. Posebno je značajno što je novi predsednik jednoglasno izabran i što je dobio potpunu podršku navijača“, kazao je Bajatović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar