U trendu

Zbog Federera u Rimu duplirane cene karata, Đoković: Ne osećam se uvređeno

Organizatori turnira u Rimu doneli su odluku da cene karata dupliraju kada je objavljeno da će na njemu igrati Rodžer Federer.

– Za nastup Federera u sredu duplirali smo cenu neprodatih karata. Na taj način smo nagradili smo verne navijače koji su na vreme obezbedili svoje ulaznice po mnogo manjoj ceni – rekao je predsednik Italijanske teniske federacije.

Novak Đoković je posle pobede na Mastersu u Madridu održao konferenciju za novinare u italijanskoj prestnonici, a najpoznatiji italijanski novinar Ubaldo Skanagata pitao je najboljeg tenisera sveta šta misli o odluci da se cena karata  za dan kada igraju i Federer i on poveća dvostruko.

– Prvi put čujem za ovo. Ne znam… Sigurno je da je on (Federer) najveće ime, neko ko je osvojio najviše titula, iako nikada nije bio šampion u Rimu. On je svetska ikona i samim tim, u jednu ruku, mogu da razume ovakvu odluku – izjavio je Novak, koji je dodao da se ne oseća uvređeno.

– Pravo da vam kažem ne osećam se uvređeno, kao što mislim da se ne osećaju ni Rafa (Nadal) i ostali igrači. Ako to donese dodatan broj kupljenih karata i, samim tim, veću zaradu turniru, onda je to dobro za sve… – objasnio je Đoković.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.