U trendu

Zđelar, Saničanin i Gomeš: Na pobedu protiv Flore u Talinu

BEOGRAD – Fudbaler Partizana Saša Zđelar, uoči gostovanja Flori u Talinu, izjavio je da će ekipa učiniti sve da ostvari povoljan rezultat jer može mnogo toga da se reši.

„Ulazimo u novi ciklus posle odlične utakmice protiv Vojvodine i daćemo sve od sebe da napravimo novi niz. U ekipu Flore se vratio i napadač Sapinen, tako da ćemo još dodatno povesti računa, jer nije igrao u Beogradu.“, izjavio je Zđelar za klupski sajt.

Defanzivac crno-belih Siniša Saničanin smatra da utakmici sa Florom treba pristupiti kao da je start takmičenja u grupi.

„Upućeni smo u njihov učinak u domaćem prvenstvu koji im daje dodatno samopouzdanje, kao i naše pobede nama. Naša želja je da se i na proleće takmičimo u Evropi, kao i da u našoj ligi osvojimo titulu, što je imperativ. Daćemo kao i uvek maksimum“, poručuje Saničanin.

Najbolji strelac Partizana Rikardo Gomeš kaže da je u meč potrebno ući skoncentrisano i bez euforije.

„To su pravila za sve utakmice, da nema panike, da ispoštujemo želje i ideje trenera Stanojevića i stručnog štaba. Igraćemo našu igru i potruditi se da se u Beograd vratimo kao pobednici. Naravno, kakva će biti igra, zavisi i od toga kako igra protivnik, kako mi udemo u utakmicu i koliko nam protivnik dozvoli. Dakle, hrabro i skoncentrisano na Floru. Imamo nekih kadrovskih problema, ali ćemo dati sve od sebe“, zaključio je Rikardo Gomeš.

Utakmica između Flore i Partizana igra se u četvrtak od 16.30 sati.

Prvi duel u Beogradu Partizan je dobio sa 2:0.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar