U trendu

Ženska trka u nedelju na Adi ciganliji

BEOGRAD – Tradicionalna DM Ženska trka u organizaciji Beogradskog maratona, biće održana u nedelju, drugog oktobra sa početkom u 10 časova, na Adi ciganliji pod sloganom „Ja to mogu!“, saopšteno je danas.

U saopštenju Beogradskog maratona najavljuje se veći broj prijavljenih učesnica nego prošle godine i brojku od preko 1500 žena, koje će tog dana istrčati ili prošetati krug oko jezera, dužine 7,7 kilometara.

„Start trke je u 10 časova kod Okruglog kupatila na Adi ciganliji. Sve učesnice očekuje bogat zabavni program već od devet časova – zajedničko zagrevanje, Zumba, nagradna igra i brojne druge aktivacije. Ovaj sportski dogadhaj ima za cilj promociju značaja fizičke aktivnosti, posebno trčanja i hodanja za zdravlje ženske populacije kao primarne prevencije, ali i dobro druženje, jačanje ženske solidarnosti kroz aktivizam, podršku i motivaciju. Sve učesnice Ženske trke će u učesničkom paketu dobiti zvaničnu majicu trke, kao i poklone naslovnog sponzora, a nakon pređenih 7,7 km na cilju ih očekuju medalje i osveženje“, navedeno je iz Beogradskog maratona.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.