U trendu

Žestok derbi u Novom Sadu, Vojvodina posle preokreta pobedila Partizan

Fudbaleri Vojvodine pobedili su večeras u Novom Sadu beogradski Partizan sa 3:2 (0:1), posle preokreta u 6. kolu Superlige.

Meč pun tenzija i varnica, pored preokreta Vojvodine u poslednja tri minuta, obeležila su dva crvena kartona za ekipu Partizana, a isključenja su zaradili Sejdba Suma i trener Savo Milošević.

Ovo je drugi poraz za beogradski tim posle šest rundi, dok je domaća ekipa upisala četvrtu pobedu.

Crno-beli su u 41. minutu poveli golom Umara Sadika, ali su tri minuta kasnije ostali sa igračem manje na terenu.

Fudbaler Vojvodine Nikola Drinčić i igrač Partizana Sejduba Suma pokošakali su se prilikom jednog duela, a Suma je zbog udaranja rivala laktom dobio crveni karton, zbog čega je burno reagovao trener Savo Milošević.

Već na početku drugog dela Vojvodina je iskoristila brojčanu prednost i preko Miljana Vukadinovića izjednačila je u 51. minutu.

Na novi pogodak čekalo se do 69. minuta, kada je Aleksandar Šćekić, posle slobodnog udarca koji je izveo Saša Zđelar, glavom smestio loptu u mrežu Vojvodine.

Milošević je „novo usijanje“ na „Karađorđu“ imao u 75. minutu, kada je sudiju Srđana Jovanovića gađao flašom zbog nedosuđenog starta na Sadiku, zbog čega je isključen sa meča.

Izabranici Nenada Lalatovića u finišu meča uspeli su da dođu do preokreta, jer su za tri minuta uspeli da postignu dva gola.

Prvo je Bogdan Mladenović u 90. minutu doneo izjednačenje, da bi tri minuta kasnije Aranđel Stojković doneo pobedu Novosađanima.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar