U trendu

Žorž Mendeš ponovo Ronalda ponudio Čelsiju

LONDON – Menadžer fudbalera Mančester junajteda Kristijana Ronalda, Žorž Mendeš, ponovo je ponudio portugalskog reprezentativca londonskom Čelsiju, tvrdi britanski „Independent“.

Britanski mediji navode da je Mendeš pre nekoliko nedelja ponudio Ronalda londonskim „plavcima“, ali je menadžer Čelsija Tomas Tuhel tada izjavio da njegov klub nije zainteresovan za portugalskog fudbalera.

Mendeš želi da proveri da li je Tuhel promenio svoje mišljenje. Britanski mediji ističu da čuveni menadžer i dalje traži klub za Ronalda, s kojim bi portugalski fudbaler igrao u Ligi šampiona.

„Gazeta delo sport“ objavio je u nedelju da je Ronaldov menadžer bio u kontaktu sa Napolijem, koji će ove sezone igrati u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju, ali da dogovora nije bilo.

Britanski mediji podsećaju da je još nekoliko dana ostalo do kraja prelaznog roka, a Mendeš je Ronalda nudio i Realu, Atletiku, Bajernu, Dortmundu, Olimpiku iz Marseja…

Ronaldo je iz porodičnih razloga propustio veći deo predsezonskih priprema Mančester junajteda, a priključio se klubu sa „Old traforda“ uoči početka nove sezone. Portugalac je ostao u redovima „crvenih đavola“, iako su mediji tvrdili da je nezadovoljan situacijom u klubu, koji se već godinama ne bori za trofeje.

Portugalski fudbaler je nedavno izjavio da mediji šire neistine o njemu i da će se uskoro obratiti javnosti i izneti šta se stvarno dešavalo u prethodnom periodu. On ima ugovor sa Mančester junajtedom do kraja sezone.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.