U trendu

Zvezda: Kuzmić stabilno, ali i dalje vrlo ozbiljno

Zdravstveno stanje srpskog košarkaša Ognjena Kuzmića je stabilno, ali i dalje vrlo ozbiljno, saopštila je danas Crvena zvezda.

Zvezda je istakla i da su novi pregledi pokazali da nema dodatnih komplikacija.

„U ponedeljak u ranim jutarnjim časovima Ognjen Kuzmić je ponovo detaljno pregledan. Uradjen mu je skener glave i rendgen pluća, koji su pokazali da nakon 24 časa nema dodatnih komplikacija u povredama glave, kao i da mu se postepeno vraća plućna funkcija“, navela je Zvezda.

Kuzmić je teško povredjen u jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Banjaluka – Prijedor. On je doživeo teške povrede glave i grudnog koša i hitno je prebačen za Beograd.

Kako je navela Zvezda, Kuzmić je i dalje u indukovanoj komi i nalazi se u šok sobi Urgentnog centra u Beogradu, ali su nakon početna 24 sata prvi znaci ohrabrujući.

Zvezda je još jednom zahvalila lekarskom timu Urgentnog centra na svemu što čine za Ognjena Kuzmića od trenutka kada je primljen u bolnicu u teškom stanju.

Klub sa Malog Kalemegdana je naveo da će nastaviti da informiše javnost o zdravstvenom stanju svog igrača, u skladu sa informacijama koje dobija od doktora.

Na kraju, Zvezda je ponovo zamolila medije da poštuju privatnost porodice Kuzmić i težinu situacije u kojoj se našao reprezentativac Srbije i da javnost o njegovom zdravstvenom stanju informišu isključivo koristeći klupska saopštenja.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.