U trendu

Zvezda može u Milano, Zagreb… Partizan možda protiv bivšeg trenera?

Crvena zvezda napravila je veliki podvig eliminsavši Spartu iz Praga, međutim sada je očekuje žreb u petak i surova realnost.

Crveno-beli deset godina nisu igrali grupnu fazu Ligu Evrope, pa im je samim tim koeficijent dosta srozan i nalaze u nepovlašćenim ekipama, prenosi B92.

Zbog toga, Zvezdi kao mogući protivnici dolaze Milan, Zenit, Marsej, kao i: Dinamo Kijev, Ajaks, Atletik Bilbao, Fenerbahče, Plzenj, Salcburg, Klub Briž, Braga, PAOK, Ludogorec, Krasnodar, BATE Borisov, Everton, Legija, Dinamo Zagreb, Makabi Tel Aviv, Austriju i Mittjilend.

Ekipa Partizana uspela je uz malo sreće da dođe do statusa nosioca u četvrtom kolu, pa će zbog toga imati lakše protivnike.

Pobedom Domžala nad Frajburgom, crno-beli će i zvanično biti povlašćeni, a ovo su ekipe koje ih očekuju: Panatinaikos, Maritimo, Rozenborg, Hajduk, Šerif, Apolon Limasol, AEK, Hafnarfjordur, Vitorul, Vardar, Estersunds, Škendija, Suduva, AEL Larnaka, Videoton, Oleksandrija, Utreht, Altah, Osijek, Skenderbeg i Domžale.

U toku jutra biće skrećen spisak i crveno-beli će će znati odoka na koje će ekipe moći da idu. Žreb je na programu od 13.00 u Nionu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.