U trendu

Zvezda odredila cene ulaznica za LE

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da će ulaznice za grupnu fazu Lige Evropa biti puštene u prodaju u sredu, 6. septembra.

Ulaznice će se, kako se navodi, prodavati u paketima i pojedinačno.

Cena paketa ulaznica za severnu i južnu tribinu je 3.500 dinara, za paket ulaznica za istočnu tribunu potrebno je izdvojiti 6.500, a za zapadnu 7.500 dinara.

Cene pojedinačnih ulaznica za utakmice u grupnoj fazi su sledeće: sever i jug 1.200 dinara, istok 2.500 i zapad 3.000.

Prodaja paketa ulaznica za sve tri utakmice počeće u sredu, 6. septembra i to preko sajta iticket.rs.

Paketi ulaznica će se na blagajnama stadiona prodavati od petka, 8. septembra, u isto vreme kada počinje i prodaja pojedinačnih karata za utakmicu Crvena zvezda – Bate Borisov koja je na programu 14. septembra.

I paketi karata, kao i pojedinačne karte za BATE, prodavaće se sve do početka utakmice sa beloruskim timom.

Crveno-beli su naveli da će sezonske karte važiti i za grupnu fazu Lige Evrope.

„Medjutim, svi vlasnici sezonskih karata će morati da na blagajnama stadiona ‘Rajko Mitić’ u periodu od petka, 8. septembra do ponedeljka, 11. septembra (računajući i dane vikenda), od 11 do 19 časova, preuzmu besplatno svoj paket karata za istu tribinu za koju imaju kupljenu sezonsku kartu“, dodaje se.

Iz kluba napominju da samo samo vlasnici kupljenih sezonskih karata, ne i vlasnici besplatnih sezonskih, mogu da dobiju paket karata za Ligu Evrope.

Na blagajnama stadiona će biti izdvojen poseban šalter za vlasnike sezonskih ulaznica koji preuzimaju pakete. Sezonske karte se od prvog dana septembra više neće nalaziti u prodaji, dodaje se u saopštenju.

Fudbaleri Crvene zvezde igraće u Grupi H Lige Evropa sa Arsenalom, Kelnom i ekipom BATE Borisov, a takmičenje počinje 14. septembra.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.