U trendu

Zvezda ostaje bez najboljih igrača?

Košarkaši Crvene zvezde Amerikanci Čarls Dženkins i Markus Vilijams poručili su da još uvek nisu odlučili da li će ostati u klubu i dodali da im je trenutno najbitnije da proslave osvajanje istorijske „triple krune“.

„Ovo je kompletan zaokret u odnosu na prošlu sezonu, pošto tada nismo uspeli da ostvarimo zacrtane ciljeve. Ove godine smo ipak znali da imamo sjajnu priliku da učinimo nešto veliko, radili smo naporno svaki dan, a bilo je puno uspona i padova. Igrali smo protiv sjajnog Partizana, sa kojim smo se dosta puta ove sezone sastajali, ali uspeli smo da dođemo do domaćeg trofeja“, rekao je Dženkins.

On je istakao da je ekipa imala veliki pritisak u finalu Superlige Srbije, ali i da ih to poguralo ka uspehu.

„Nisam odlučio da li ostajem u Zvezdi, želim da uživam u ovom trenutku sa saigračima. Ekipa je svakim danom sve više napredovala, posebno kroz igranje u Evroligi, što nam je na kraju pomoglo“, naveo je bivši košarkaš Golden Stejta i Filadelfije.

Plejmejker crveno-belih Markus Vilijams izjavio je da iza ekipe veoma uspešna sezona.

„Još uvek ne znam da li ću ostati, a hteo bih prvo da se odmorim. Postoji opcija da ostanem, ali ne mogu da kažem da će sigurno biti tako, a posle da ispadne drugačije“, rekao je Vilijams.

Vilijams je kazao da su njegov tim osvajanjem Superlige ostvario jedan od najvećih ciljeva.

„Bili smo veoma fokusirani u finalu, bilo je teško, iako rezultat 3:0 možda tako ne govori. Partizan je odličan tim, osvojili su mnogo titula u nizu, ali sada je došao red na nas. Sjajan osećaj“, zaključio je Vilijams.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.