U trendu

Zvezda podelila sezonske ulaznice medicinarima u Pančevu

PANČEVO – Fudbalski klub Crvena zvezda podelio je danas sezonske ulaznice zaposlenima iz Opšte bolnice Pančevo, koji su se tokom akcije prijavili i izrazili želju da uživo prate mečeve crveno-belih na stadionu Rajko Mitić.

Desni bek crveno-belih Milan Gajić, rođeni Pančevac, podelio je 50 sezonskih ulaznica i obradovao sugrađane.

„Velika čast mi je što sam danas ovde. Ovi ljudi se svaki dan trude, za sve nas, građane i sportiste, meni pomažu da se bavim fudbalom. Vremena su teška, ali oni su tu da nam olakšaju i uliju sigurnost radom, zalaganjem i svakodnevnim naporom da kovid virus postane prošlost. Iako je lep gest, povod nije, nadam se da se više nećemo družiti u ovim okolnostima, već da ćemo se videti na stadionu i radovati uspesima Zvezde“, istakao je Gajić.

Zvezda je u Pančevu još jednom pokazala da je društveno odgovoran klub i nastavila akciju organizovanu još u aprilu.

Ulaznice su uručene direktoru bolnice Slobodanu Ovuki.

„Svako priznanje za naš rad na društvenom planu imponuje, pogotovo kada stiže od šampiona kakav je Crvena zvezda. Suvišno je govoriti o veličini crveno-belih, a nama je ovo satisfakcija, daje nam snagu, volju i htenje da se izborimo sa bolešću koja je napala ceo svet. Ovakav gest nije čest u našim životima i svako priznanje nam mnogo znači. Osećamo se pobednički i šampionski u društvu Crvene zvezde. Svi u mojoj porodici navijaju za crveno-bele i jedva čekam da opet sa sinovima dođem na utakmicu. Nadam se da ćemo imati što manje posla i što više uspeha“, rekao je Ovuka.

Lekarka iz Opšte bolnice u Pančevu Mirjana Karličić, takođe hvali gest Crvene zvezde da podeli sezonske ulaznice zdravstvenim radnicima.

„S obzirom na to da je rad u kovid bolnici bio veoma naporan i iscrpljujući, ovaj gest nas je sve oduševio i veoma smo zahvalni Crvenoj zvezdi na tome. Nama ovo mnogo znači. Na utakmice dolazim sa mlađim bratom koji je veliki navijač kluba. Kad vidim njega kako se raduje golovima i ja sam srećna i jedva čekam da oboje dođemo na stadion“, rekla je Karličić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.