Zvezda potpisala ugovor sa opštinom Vrnjačka Banja

BEOGRAD – Fudbalski klub Crvena zvezda potpisao je čcetvorogodišnji ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa opštinom Vrnjačka Banja, gde će u hotelu „Tonanti“ prvi tim ovog leta obaviti deo priprema za novu sezonu.

Kako se navodi na sajtu kluba, posebno zadovljstvo povodom potpisivanja ugovora izrazio je predsednik kluba Svetozar Mijailović.

„Ovo je saradnja koja karakteriše Crvenu zvezdu – da se druži sa najboljima u oblasti u kojoj ona ima veliku mogućnost da ostvari ciljeve svog sportskog uzdizanja, a sa druge strane da uživa uslove koje naši partneri pružaju. Vrnjačka Banja je destinacija, ako se držimo starog naziva, poznata pod imenom “Kraljica banja” u Srbiji, ako ne i u regionu. Ovo je u neku ruku nastavak saradnje“, rekao je Mijailović.

„Sećam se dobro i tada sam bio u klubu, daleke 1991. godine, koja je vezana za najveći uspeh naše Zvezde, kada je tadašnji trener Vladica Popović odveo ekipu na pripreme u Vrnjačku Banju, a potom i u Tokio gde se Zvezda popela na krov sveta. Verujem da će taj uspeh, koji je te 1991. godine ostvaren, biti dobar znak za nastavak uspešne saradnje sa Vrnjačkom Banjom. Takođe, verujem da cemo se zajedno uzdizati do velikih visina koje ocekuju ljudi u Vrnjackoj Banji, ali i mi u Crvenoj zvezdi“, istakao je Mijailović.

Predsednik opštine Vrnjačka Banja Boban Đurović nije krio zadovoljstvo povodom saradnje sa najtrofejnijim klubom u Srbiji.

„Želim da izrazim veliko zadovoljstvo što je opština Vrnjacka Banja postala partner Crvene zvezde, kao i što smo uz podršku agencije “Sportplus” obezbedili potpisivanje četvorogodišnjeg ugovora o saradnji izmedu naše opštine i Crvene zvezde. Vrnjačka Banja je postala centar sportskog turizma. Ono što jeste ideja i motiv jesu upravo najbolji fudbaleri u Srbiji budu u Vrnjackoj Banji. Vrnjacka Banja je svojim kapacitetima i sportskom infrastrukturom odgovori najvišim zahtevima. Ocekujem da cemo odgovoriti svim zahtevima Crvene zvezde i verujem da ce ova saradnja imati obostranu korist i zadovoljstvo“, rekao je Đurović.

Direktor hotela “Tonanti”, u kojem ce biti smešteni prvotimci Zvezde, Aleksandar Gvozdić rekao je šta to očekuje crveno-bele.

„Čast je biti na stadionu Rajko Mitić, a još veca što cemo ugostiti najveci klub u Srbiji, kao i u staroj Jugoslaviji. Hotel “Tonanti” je počeo sa radom prošle godine, i posle nepunih godinu dana rada dobio je brojna priznanja i ostvario odlične rezultate. Naš hotel raspolaže sa 146 soba opremljenih u kategoriji pet zvezdica sa velikim konferencijskim blokom. Takođe, imamo dva restorana, pansionski i “a la kart”, kao i spa centrom koji je rasprostranjen na 1700 kvadrata, zatvorenim i otvorenim bazenom kao i svim pratećim sadržajima koji su potrebni. Spremni smo da pružimo najbolju uslugu u skladu sa potrebama šampiona Srbije“, rekao je Gvozdić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.