U trendu

Zvezda prodala golmana, stiže zamena

Prema pisanju domaćih medija, transfer je već dogovoren: Filip Manojlović napušta Crvenu zvezdu posle dvomeča protiv Irtiša!

Portal „Mozzart sport“ objavio je da će golman mlade reprezentacije otići u Španiju i da će potpisati ugovor sa Hetafeom na četiri godine.

https://www.instagram.com/p/BJBb26jDXo7/?taken-by=filipmanojlovic&hl=en

„Prema nezvaničnim informacijama, Crvena zvezda će od transfera Manojlovića dobiti 1,2 miliona evra i 20 odsto od sledeće prodaje“, otkriva taj list.

Manojlović će tako stati u red igrača koji su ovog leta napustili Ljutice Bogdana, posle Srđana Plavšića (Sparta Prag), Mihaila Ristića (Krasnodar), Marka Petkovića (Spartak Moskva), Srđana Vujaklije (Ordabasi), Marka Poletanovića, Petra Orlandića…

Perspektivni čuvar mreže ponikao je u Zvezdi i njen je član od pionirskih dana. Pred golom prvog tima stajao je 31 put, a 32. i poslednji meč u matičnom klubu odigraće narednog četvrtka, kada će crveno-beli protiv Irtiša tražiti plasman u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, gde ih već čeka Sparta iz Praga.

Po svemu sudeći, od narednog vikenda i prvog kola Superlige, pred stative vicešampiona mogao bi da se vrati Damir Kahriman.

Informaciju o pregovorima Manojlovića i Hetafea prvi su objavili španski mediji (Radio „Marka“), a posao je očigledno realizovan u veoma kratkom roku. Srpski čuvar mreže tako će zadužiti „jedinicu“ novopečenog člana Primere, koji se nedavno rastao sa prvim golmanom Albertom Garsijom.

Prema saznanjima Monda, crveno-beli su već pokazali interesovanje za Milana Borjana, iskusnog srpskog golmana i dugogodišnjeg reprezentativca Kanade. Borjan je u Srbiji branio za Rad i Radnički iz Niša, a u inostranstvu je najduže boravio u Sivasporu (2011-14) i Ludogorecu (2014, pa 2015-17), odakle je prošle godine otišao na pozajmicu u poljsku Koronu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.