U trendu

Zvezda: Utakmici protiv Fenerbahčea prisustvovalo tačno 183 ljudi

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da je utakmici protiv Fenerbahčea u Evroligi „prisustvovalo tačno 183 ljudi“.

Crveno-beli su sinoć izgubili od Fenerbahčea, a jedna od glavnih tema na društvenim mrežama nakon tog meča bila je fotografija većeg broja ljudi na jednoj od tribina hale „Aleksandar Nikolić“.

„U tu brojku ‘gledalaca’ spadaju članovi uprave KK Crvena zvezda: Skupštine, predsedništva, Upravnog odbora, članovi komisija i članovi sponzorskog pula kluba. Crvena zvezda podseća da je kapacitet hale ‘Aleksandar Nikolić’ 8.000 mesta, a prostom računicom na broj prisutnih dolazimo do ‘ispunjenosti’ kapaciteta od 2,29 posto“, navela je Zvezda u saopštenju.

Zvezda je dodala i da je u skladu sa svim merama zaštite od kovida-19, kao i pred svaku utakmicu, „svakome ko je ulazio u halu po spisku, merena temperatura i vršena dezinfekcija ruku i nogu“, kao i da su svi prisutni posedovali maske ili su im dodeljivane na ulasku u dvoranu.

„Konačno, pojedine slike uz zlonamerne komentare koji pokušavaju da iskoriste ‘slučaj’ koga nema u nekakve političke svrhe, neka ‘kite’ svoje profile tim slikama i prestanu da prave slučajeve tamo gde ih nema“, navodi se u saopštenju Zvezde.

Crvena zvezda je, na kraju, navela da se više neće oglašavati ovim povodom, ali da će se „kao i do sada strogo pridržavati svih protokola u organizaciji evroligaških utakmica, a u skladu sa merama Republike Srbije“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.