Biramo Niš: Pobeda stiže sa juga i mi je donosimo

Pobeda stiže sa juga, a donosi je koalicija „Biramo Niš“, poručili su predstavnici te koalicije na završnoj konvenciji održanoj večeras u tom gradu.

Kandidat za gradonačelnika Niša Đorđe Stanković predstavio je na konvenciji nosioce opštinskih listi koalicije „Biramo Niš“ i kandidate za odbornike u Skupštini grada Niša, a podršku na predstojećim izborima dali su im lideri opozicionih partija.

Predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić pozvao je građane Niša da na predstojećim izborima glasaju za koaliciju „Biramo Niš“ i rekao da je siguran da će opozicija pobediti u tom gradu.

„Nemojte da zavlada malodušnost, nisu ni 1996. godine bili bolji uslovi, pa ste pobedili, pobedite ih i sada. Neka promene krenu iz Niša i neka se preliju na celu Srbiju“, rekao je Aleksić.

Predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović izjavio je da Niš ima šansu da prvi „povuče nogu, da bude ta prva cigla u arhitekturi Srpske napredjne stranke koja će biti izvučena, nakon čega će taj zastrašujući režim strahovlade krenuti da pada kao kula od karata“.

Narodni poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević, rekao je da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić sutra doći u Niš sa „bataljonom policije“ dok, predstavnici opozicije „slobodno sede sa građanima“.

„Srbija je umorna od političara koji se kriju od naroda. To obezbeđenje njega ne čuva od nas. Kada vidite šta je sve uradio Nišu, sa gradonačelnicom i ostalom naprednom bandom, to obezbeđenje treba da čuva narod od njih“, rekao je Milivojević.Zavrsna konvencija koalicije ‘Biramo Nis’ odrzana je veceras u amfiteatru na Keju u Nisu.

Koaliciju „Biramo Niš“ čine Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Zeleno-levi front i Pokret slobodnih građana.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.