U trendu

AIK: Isplata kamate unapred na oročenu štednju u evrima

BEOGRAD – AIK banka, koja je među vodećima u zemlji po iznosu štednje i broju štediša, uvela je nov štedni proizvod – oročenu štednju u evrima na 12 meseci sa isplatom kamate unapred, saopšteno je iz te banke.

„Pratimo potrebe i motive naših klijenata i kreiramo bankarske štedne proizvode koji će ispuniti njihova očekivanja i zahteve. Trudimo se da našim klijentima svake godine ponudimo nešto novo, kako bi opravdali njihovo poverenje“, kaže Zorica Bošković, direktor sektora poslova sa stanovništvom i malim i srednjim preduzećima.

„Ove godine smo pripremili dva nova štedna proizvoda, od kojih je jedan – oročena štednja u evrima na 12 meseci sa isplatom kamate unapred – gde našim štedišama omogućavamo da uz atraktivnu kamatnu stopu, svoju kamatu dobiju odmah po polaganju sredstava na štednju“, navodi Bošković.

Oročena štednja u evrima na 12 meseci sa isplatom kamate unapred je akcijska ponuda AIK banke koja traje do 31.desembra 2019. godine.

AIK banka predstavlja domaću i jaku banku koju klijenti dugi niz godina prepoznaju kao stabilnu finansijsku instituciju, navodi se u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.