U trendu

AMS Osiguranje: Na sajmu popust za Kasko osiguranja 30 odsto

BEOGRAD – AMS Osiguranje poziva sve posetioce sajma automobila u Beogradu, koji se održava od 22. do 31. marta, da iskoristite brojne pogodnosti koje nudi ta osiguravajuća kuća.

Posetioci mogu da iskoriste sajamski popust i da na štandu AMS Osiguranja zaključe polisu Kasko osiguranja po 30 odsto nižoj ceni.

„Neke stvari u životu je nemoguće predvideti i zato je dobro misliti na vreme. Odaberite najsigurniji vid zaštite svog vozila i izbegnite da troškove usled eventualnih materijalnih oštećenja na vašem vozilu prolazite sami“, navedeno je u saopštenju.

Bilo da šteta nastane kao posledica tuđe ili vaše odgovornosti, AMS Osiguranje preuzima rizik nad vozilom u slučaju saobraćajne nezgode, poplave, požara, pada drveća ili fasade na vaš automobil ili krađe ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja.

„Mislimo na vas i na vaš budžet i zato smo vam pored popusta omogućili da plaćanje premije vršite u 12 mesečnih rata. I to nije sve! Ako zaključite polisu Kasko osiguranja kod nas, na poklon dobijate AMŠ članstvo, kojim ostvarujete besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope za godinu dana“, navodi AMS Osiguranje.

Svi koji žele da postanu član AMS S ili da jednostavno obnove članstvo, tokom tih 10 promotivnih dana mogu to da učine po 30 odsto nižoj ceni.

Tako će AMS S Super članska i platna kartica koštati svega 1.750 dinara.

„Ne propustite našu akciju, već dođite u halu 1 Beogradskog sajma i iskoristite neverovatne popuste koje smo spremili za vas“, navedeno je u saopštenju.

Više informacija može se naći na sajtu www.ams.co.rs ili pozivom na broj telefona 0800-009-009.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.