U trendu

Aplikacija za dostavu hrane Mr. D od danas i u KruĆĄevcu

KRUĆ EVAC – Aplikacija za dostavu hrane Mr. D od danas je dostupna i u KruĆĄevcu, a broj restorana s kojima sarađuje u Srbiji preĆĄao je 1.000, izjavio je komercijalni direktor tog servisa Marko Stanković.

Pored Beograda, Novog Sada, NiĆĄa, Čačka, Kragujevca, Leskovca i Pančeva, i KruĆĄevljani će moći da uĆŸivaju u ovom domaćem servisu, koji je pre samo tri meseca počeo sa radom.

„Jako sam srećan ĆĄto smo mnogo brĆŸe od planiranog proĆĄirili dostupnost naĆĄe aplikacije. KruĆĄevac je zasluĆŸio kvalitetnu platformu za naručivanje, a sa Mr.D je konačno i ima. Pripremili smo velike popuste, do 50 odsto u najboljim restoranima“, rekao je Stanković.
Domaćem servisu, kako kaĆŸe, svakodnevno raste broj zadovoljnih korisnika, a najavljeno je i uvođenje lojalti programa koji će omogućiti dodatne benefite.
„Korisnici svakodnevno mogu pronaći brojne akcije i popuste. Omiljenu hranu trenutno mogu pronaći i na 50% popusta uz besplatnu dostavu do 12h. Međutim, ne planiramo da se zadrĆŸimo na tome. U narednom periodu, korisnicima ćemo omogućiti i dodatne benefite koje će ostvarivati kroz loyalty program koji planiramo da uvedemo“, dodao je Stanković.
Aplikacija Mister D Local Food Delivery moĆŸe se preuzeti sa App ili Play stora .

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.