U trendu

Aplikacija za dostavu hrane Mr. D od danas i u Kruševcu

KRUŠEVAC – Aplikacija za dostavu hrane Mr. D od danas je dostupna i u Kruševcu, a broj restorana s kojima sarađuje u Srbiji prešao je 1.000, izjavio je komercijalni direktor tog servisa Marko Stanković.

Pored Beograda, Novog Sada, Niša, Čačka, Kragujevca, Leskovca i Pančeva, i Kruševljani će moći da uživaju u ovom domaćem servisu, koji je pre samo tri meseca počeo sa radom.

„Jako sam srećan što smo mnogo brže od planiranog proširili dostupnost naše aplikacije. Kruševac je zaslužio kvalitetnu platformu za naručivanje, a sa Mr.D je konačno i ima. Pripremili smo velike popuste, do 50 odsto u najboljim restoranima“, rekao je Stanković.
Domaćem servisu, kako kaže, svakodnevno raste broj zadovoljnih korisnika, a najavljeno je i uvođenje lojalti programa koji će omogućiti dodatne benefite.
„Korisnici svakodnevno mogu pronaći brojne akcije i popuste. Omiljenu hranu trenutno mogu pronaći i na 50% popusta uz besplatnu dostavu do 12h. Međutim, ne planiramo da se zadržimo na tome. U narednom periodu, korisnicima ćemo omogućiti i dodatne benefite koje će ostvarivati kroz loyalty program koji planiramo da uvedemo“, dodao je Stanković.
Aplikacija Mister D Local Food Delivery može se preuzeti sa App ili Play stora .

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar