U trendu

Banka Poštanska štedionica u novim prostorijama u Čačku

ČAČAK – Banka Poštanska štedionica danas je u Čačku otvorila prostorije na novoj lokaciji, u Gospodar Jovanovoj ulici, u samom centru grada.

Nove prostorije Poštanske štedionice nalaze se nedaleko od gradskog šetališta, pa je korisnicima koji, posle 101 godine njenog postojanja, i dalje veruju ovoj banci sada daleko dostupnija nego na staroj adresi.

„Posebno je zadovoljstvo kada imate priliku da se nađete na mestu gde nivo ulaganja nikada nije bio veći nego sada. Kada upravo podstaknuti takvim razvojem inicirate i svoj sopstveni. Banka Poštanska štedionica upravo inicirana ovim ekonomskim pulsiranjem grada Čačka, rešila je da svoju filijalu ‘Čačak’ preseli ovde u centar i da time centru Čačka ponudi jednu banku, ne samo sa dugom tradicijom nego i sa izuzetno velikom i visokom ambicijom“, rekla je član Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica Nataša Marković.

Ta banka, kaže, u ovom trenutku broji 202 ekspoziture, razgranatu mrežu i ima oko 1.650 zaposlenih u celoj poslovnoj mreži.

„Ono što nas odvaja od svih ostalih banaka u ovom trenutku, iako površno posmatrano, sve banke nude neke iste usluge i vrlo slične uslove, jeste upravo naš prijemni servis i odnos koji imamo prema klijentima. Tokom dugog niza godina mi smo se menjali, menjali svoje pojavne oblike, usavršavali se, ali na tom putu nismo izgubili ni svoju dušu, a ni umeće lepog komunikaciranja, te smo i do danas zadržali jedan poseban i drugačiji način kontaktiranja sa našim klijentima“.

Markovićeva kaže da su nezavisno od svih okolnosti zaposleni banke u poslovnoj mreži uvek raspoloženi za tradicionalni način kontakta sa klijentima.

Kako navodi, veoma je značajno da Poštanska štedionica kao banka poseduje i taj kapacitet, volju i energiju da se i danas jako brzo nađe na pravom mestu.

„Da funkcionišemo u skladu sa svim onim što se isped nas stavlja i da nezavisno od svega toga nezaboravljamo ni ljudski potencijal, nezavisno od toga da li se nalazi sa ove ili one strane finansijskog biznisa, bilo da su u pitanju naši zaposleni ili naši klijenti i da sa posebnom brigom nezavisno od profita i od cene povedemo računa i o tome. Mi ćemo kao banka sa 101 godinom svog iskustva i dalje nastaviti da se razvijamo, jednako ambiciozno odgovarati na sve izazove koji se stavljaju ispred nas i i gradu Čačku ponuditi nekog u koga mogu da imaju bezrezervno poštovanje i poverenje“, rekla je ona.

Prvi čovek grada Čačka je istakao da očekuje dalje snaženje Banke Poštanska štedionica, a samim tim i nova radna mesta.

„Nadam se da će u ovom novom prostoru na zadovoljstvo, pre svega, korisnika imati bolje uslove. Naravno i da će banka snažiti vremenom. Za Čačane su veoma važna i nova radna mesta, ovde u Čačku, u samom centru grada, u Gospodar Jovanovoj. Zaista i direktorki i svim zaposlenim želim mnogo sreće i da ponovim, još jedanput, na zadovoljstvo pre svega korisnika usluga Banke Poštanska štedionica“, rekao je gradonačelnik Milun Todorović.

Podsetio je da ta banka ima tradiciju, iskustvo i znanje dugo 101 godinu.

Izrazio je očekivanje da će u novom prostoru banke biti mnogo kvalitetnija usluga i da će klijenti i zaposleni biti zadovoljniji.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.