U trendu

Belgrade Waterfront dobio prestižnu CIJ nagradu

BEOGRAD – Kompanija Belgrade Waterfront osvojila je prestižnu regionalnu CIJ nagradu u kategoriji „Najbolji projekat u izgradnji“ za budući simbol Beograda i najvišu zgradu u Srbiji.

„Za nama je veoma uspešna godina – već drugi put u kratkom vremenskom periodu Belgrade Waterfront dobija prestižno priznanje.

Nakon European Property Award u kategoriji „Najbolji projekat mešovite namene“, nagrade koju smo dobili pre mesec dana, izuzetna je čast da su profesionalci u ovoj oblasti prepoznali kvalitete monumentalne Kule Beograd“ kazao je Nikola Nedeljković, generalni direktor Belgrade Waterfront-a.

On je dodao da će budući simbol grada biti visok 168 metara i imaće jedan od najlepših vidikovaca u prestonici, dostupan za sve posetioce, saopštio je BW.

„Uz ostale sadržaje, poput Sava Promenade, parka ili W Belgrade, Belgrade Waterfront postaje jedna od najatraktivnijih destinacija u regionu“, istakao je Nedeljković.

Kula Beograd će imati 40 spratova i biće dom ekskluzivnog brenda St. Regis, čiji će prvi brendirani stanovi u Evropi biti otvoreni baš u Belgrade Waterfront-u.

(Tanjug)

Napišite komentar