U trendu

Beogradski turistički festival 3. i 4. juna na Trgu Republ

BEOGRAD – Turistička organizacija Beogada organizovaće 3. i 4. juna Beogradski turistički festival na Trgu Republike.

Na ovoj manifestaciji će se predstaviti gradovi, beogradske opštine, javna preduzeća, turističke organizacije iz zemlje i regiona i banje u Srbiji, najavljeno je iz TOB-a.

Prisutnima će se obratiti i ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić.

Program će upotpuniti nastup rok grupe „Rulja INC” iz Lazarevca, KUD „Talija”, KUD „Dule Milosavljević Žele” iz Čačka, KUD „Lira” sa Voždovca, KUD „Avalski cvet” sa Voždovca, Srpski viteški red „Svibor”, „Beli orlovi” sa Voždovca, plesna grupa „Dance Centar Ikigai” sa Voždovca, legenda srpskog džeza Nada Pavlović, pevačica rok muzike, Tanja Jovićević, gudački orkestar OMŠ „Vladimir Đorđević” sa Zvezdare, „Studio BIS” sa Čukarice, akustični izvođači koji će izvesti nekoliko ex-Yu hitova, OMŠ „Nevena Popović” iz Grocke i bend „Texas Flood”.

Za ljubitelje sporta biće zaduženi predstavnici Sportske akademije „Kočović” i Sportsko udruženje „Taurunum Runners” koje će promovisati sportsku manifestaciju Prvi zemunski polumaraton, čiji je suorganizator Turistička organizacija Beograda.

Za sve one koji žele da učestvuju u nagradnoj igri, pripremljene su vredne nagrade u vidu poklon vaučera za odmor u banjama u Srbiji, kao i zanimljive ture koje podrazumevaju razgledanje Beograda.

Manifestacija počinje 3. juna u 16.00 časova na Trgu Republike.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar