U trendu

Besplatne edukacije o onlajn trgovini u Pančevu

BEOGRAD – Prvi aprilski Ananas karavan „Kliknite sa kupcima“ održaće se danas u Pančevu, a u okviru karavana biće održane besplatne edukacije na temu onlajn trgovine.

U okviru karavana svi zainteresovani imaće priliku da saznaju više o značaju onlajn prodavnica za poslovanje, šta je to što kupce motiviše da kupuju onlajn, a šta odbija.

Takođe, u okviru edukacija biće predstavljeni mts paketi i pogodnosti isključivo namenjeni biznis korisnicima.

Kompanija Ananas je u saradnji sa E-commerce Asocijacijom Srbije i MTS-om, a uz podršku Privredne komore Srbije, pokrenula projekat pod nazivom „Kliknite sa kupcima“, a taj projekat ima za cilj da pomogne domaćoj privredi i budućim poslovnim partnerima, pružajući im podršku i savete u vezi sa onlajn prodajom.

Edukacije u okviru karavana „Kliknite sa kupcima“ su potpuno besplatne i namenjene su svima koji žele da se informišu o svetu E-commerca, bilo da žele da pokrenu svoju onlajn trgovinu, da unaprede postojeću ili da prošire svoja znanje o tome kako funkcioniše onlajn prodaja.

Kako se navodi u saopštenju, polaznici će dobiti vredne savete i znanja koja će im omogućiti da se prilagode brzim i promenjivim trendovima na tržištu i da iskoriste sve mogućnosti koje onlajn prodaja pruža.

Predviđeno je da karavan obiđe sve gradove širom Srbije, kako bi predstavio sve benefite onlajn trgovine i E-commerca.

Zainteresovani za pančevački Ananas karavan svoje prisustvo mogu da potvrde klikom na „Kliknite sa kupcima“, a ostali registracijom putem ovog linka povećavaju šanse da možda njihov grad bude sledeći domaćin Ananas karavana.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.