U trendu

Bilateralne privredne komore upoznate s programima NSZ

BEOGRAD – Više od 100 kompanija članica 12 bilateralnih privrednih udruženja u Srbiji imalo je priliku da sazna više o programima zapošljavanja i finansijske podrške privrednicima na onlajn susretu sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, saopštila je danas Francusko-srpska privredna komora.

Jučerašnji vebinar jedan je u nizu uspešnih događaja sa NSZ i rezultat je dugogodišnje saradnje koju bilateralna udruženja imaju sa ovim državnim javnim servisom.

Predstavnici NSZ informisali su učesnike o svim novinama u okviru programa mera aktivne politike zapošljavanja, iznosima finansijske podrške poslodavcima, kategorijama nezaposlenih lica koja se mogu angažovati, kao i o drugim benefitima koji se mogu ostvariti kroz saradnju sa NSZ.

Događaj je organizovan zajedničkom inicijativom Francusko-srpske, Nemačko-srpske i Švajcarsko-srpske privredne komore, Komore italijansko-srpskih privrednika, Holandsko-srpske i Belgijsko-srpske poslovne asocijacije, Slovenačkog i Hrvatskog poslovnog kluba, Helenskog privrednog udruženja, Kanadsko-srpskog poslovnog udruženja, kao i Japanske i Nordijske poslovne alijanse.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar