U trendu

CarGo Batler servis u novom dizajnu i novoj funkcionalnosti

BEOGRAD – Povodom pola godine poslovanja, CarGo Batler korisnicima je stavio na raspolaganje novi dizajn servisa unapređene funkcionalnosti koje korisicnima omogućavaju povećanu vidljivost restorana i lakšu navigaciju kroz različite kuhinje, saopšteno je danas iz te kompanije.

„Ovaj novi moderan servis deo je Car:Go super aplikacije, a od sada u novom ruhu je lakoća korišćenja aplikacije podignuta na maksimum uz pretragu restorana po imenu i po tipu“, navodi se u saopštenju.

Generalni tehnički direktor CarGo Tehnolodžis Strahinja Dević rekao je da CarGo Batler izdvajaju najmoderniji dizajn, intuitivna navigacija, ali i velika ponuda ekskluzivnih restorana.

„Podelili smo restorane po kuhinjama – od domaće, meksičke, azijske i drugih. Dodatno smo uveli i opciju ‘nearby’ koja omogućava pretraživanje restorana u blizini, što je posebno važno za one koji bi sami pokupili svoju porudžbinu“, rekao je on.

Dodao je da će uskoro biti moguća pretraga i po artiklima, kao i drugih inovacija, što je samo početak razvoja najjačeg domaćeg brenda u sektoru dostave.

Generalni direktor CarGo Batlera Nikola Aćimović istakao je da CarGo Batler izdvajaju potpuno novi restorani, različiti ukusi, ali i neverovatni popusti do čak 50 odsto na hranu i dostavu.

„Prvo rešenje aplikacije napravljeno je u periodu vanrednog stanja sa jednim ciljem da što pre omogućimo ljudima da bez izlaska iz kuće obezbede obroke za sebe i svoje porodice. Nakon pola godine poslovanja, sa jednostavnijom, savremenijom i lepšom aplikacijom želimo da se dodatno zahvalimo svim korisnicima na ukazanom poverenju. Zajedno smo prošli kroz najgore i zato je sada vreme za najbolje”, rekao je on.

Zbog korisnika radno vreme Batler servisa prošireno je i sada je od devet do 23 sata svakog dana u nedelji.

Navodi se da je proces plaćanja, poručivanja hrane i dostave potpuno transparentan jer korisnik od početka svoje porudžbine jasno vidi u kom je procesu priprema hrane, za koliko će biti dostavljena, a korisnički servis odgovara na poruke u rekordnom roku.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.