U trendu

CarGo i manastir Hilandar uručili 1.200 paketića na Savindan

BEOGRAD – Platforma CarGo i manastir Hilandar su povodom školske slave Svetog Save uručili 1.200 paketića deci u osnovnim školama iz Medveđe, Preševa i Bujanovca, kao i deci sa Kosova i Metohije.

„Briga o najmlađima oduvek je bila ključna vezivna nit Hilandara i CarGo platforme. Drago nam je da za školsku slavu Svetog Savu možemo da obradujemo osnovce iz Medveđe, Bujanovca, Preševa i sa Kosova i Metohije. Kada vidimo sve iskrene dečije osmehe dobijemo dodatnu motivaciju da nastavimo sa širenjem zajedničke humane misije, a naše najmlađe učimo kako se briga pokazuje delima, a ne samo rečima“, poručio je Miloš Stojković u ime manastira Hilandar i udruženja građana CarGo.

Pored dečijeg kampa prijateljstva u Sijarinskoj banji u koji je donirano više od 125 hiljada evra, CarGo i manastir Hilandar zajednički su podržali brojne pojedinačne humanitarne inicijative, saopštio je CarGo.

„CarGo je jedina kompanija koja je pobratimljena sa manastirom Hilandar. To nije slučajno, ali nadamo se da će to poslužiti kao pravi primer drugim kompanijama. Naravno, najzaslužniii su članovi udruženja CarGo, koji svakodnevnim korišćenjem usluge učestvuju u misiji solidarsnosti i humanosti“, zaključio je Stojković.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.